If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе колеги от 3 години имаме 156-ца в семейството,аз лично имам от 6 месеца и чак вчера ми подсказаха,че волана можел да се регулира и във дълбочина,не само във височина.Само аз ли не съм знаел
След 6 години и аз сега го научавам, ама тя е толкова удобна за каране, че не ни е бил нужен този реглаж
а аз полегнал да чакам жената в магазина и като ставах се дръпнах да стана и той мръдна и си вика ,ей сега го прецаках,и така разбрах и аз,но при мен и паралелно с това веднага ми светна лампата и на еърбега,но след почистване на грешката се оправи,явно нещо по кабелите !!!!!!
а аз полегнал да чакам жената в магазина и като ставах се дръпнах да стана и той мръдна и си вика ,ей сега го прецаках,и така разбрах и аз,но при мен и паралелно с това веднага ми светна лампата и на еърбега,но след почистване на грешката се оправи,явно нещо по кабелите !!!!!!
Колега,я ми пусни на ЛС данните ти,утре ще ровя в гаража и ако намеря стъклото за огледало,да ти го пусна,защото и без тва ще се разкарвам до еконта
Колеги да попитам за съвет,днес ми се наложи да свалям задната биалетка с цел смяна на амортисьора но ми превъртя шестограма и сега греда.
май ще се наложи да я режа а и с другата май ще е така и трябва да купувам нови а не ми се дават излишни пари при положение че са здрави та какво ще ме посъветвате как да се преборя за да я запазя кофтито е сега,че не мога и да я стегна!
оставаи 2 3 резби да излезе контрата на гайката и запецна!
Моля за помощ!
Че искам като пътувам за празниците да пробвам амортисьорите!
като си купя нови отзад имат за ключ а тези нямат!
Колеги да попитам за съвет,днес ми се наложи да свалям задната биалетка с цел смяна на амортисьора но ми превъртя шестограма и сега греда.
май ще се наложи да я режа а и с другата май ще е така и трябва да купувам нови а не ми се дават излишни пари при положение че са здрави та какво ще ме посъветвате как да се преборя за да я запазя кофтито е сега,че не мога и да я стегна!
оставаи 2 3 резби да излезе контрата на гайката и запецна!
Моля за помощ!
Че искам като пътувам за празниците да пробвам амортисьорите!
като си купя нови отзад имат за ключ а тези нямат!
С флекса режи гайката.
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Kaкви габарити, ако може точен модел или линк за 147, error free ?
8 лв. Господ да ги убие. Разликата с обикновената крушка, е че пъпките за захващането са изместени от центъра и имали някакво съпротивление за "error free". В петък купувах за моята.
To това е ясно, иде реч за бели лед габарити.
И са предполагам доста повече от 8лв
Е колко да са по-скъпи аз си поръчах такива - http://m.ebay.co.uk/itm/300619040637?nav=SEARCH
12-13лв комплекта, при мен бяха след 15тина дена. В България ги продават по 15-18лв бройката. Може да се вземат и обокновенни със срещуположни пъпки и да се натисне едната пъпка, но аз предпочетох да си взема точния модел
Comment